Gastenboek

Familie Vercouteren:
Wat helaas een andere aannemer niet kon konden jullie wel en hoe zelfs, dikke merci heren.

Familie Heyns:
Deze week werd er door uw personeel eindelijk een einde gemaakt aan water in onze kelder. Bij deze wens ik dan ook graag de personen die de werken uitvoerden nogmaals van harte bedanken voor de stipte en nette manier van werken. Deze mensen hebben de werken uitgevoerd alsof het voorzichzelf zou zijn. Alles werd net en proper achtergelaten. Niets dan lof dus voor uw personeel en als het goed is mag het ook gezegd worden.

VME Fabiola:
Al jaren doen wij beroep op deze mannen voor de onderhoud in ons appartementsgebouw. Steeds correct, snel en vakkundig werk. Wij hopen nog lang beroep op jullie te kunnen doen.

Familie Roelandts:
Ik ben blij jullie gecontacteerd te hebben. We werden duidelijk en eerlijk ingelicht omtrent al de vochtproblemen in onze woning. Jullie hebben alles vlot en goed in orde gebracht. Onze muffe geur in huis is verdwenen en we merken dat ons huis een gezonder en beter klimaat heeft. Ik ga jullie zeker aanraden wanneer iemand te kampen heeft met vochtproblemen.

Mevr. Van Mieghem:
Snelle en vriendelijke service, de medewerkers die hier geweest zijn waren eerlijk en duidelijk omtrent alles. Bedankt !

Dhr. Leon Van Ierschot:
Beste BMC, deze beoordeling is in naam van de Raad van Mede-eigendom VME Pl. Moretuslei 192. Gebouw van 1971 met 71 appartementen.

Jaren hebben we teveel betaald voor overtollig onderhoud, herstellingen en (niet nodige) nieuwe installaties.
Sinds we samenwerken met BMC services, nu al 2 jaar, zijn de werkingskosten van de VME aanzienlijk gedaald.
Altijd goede snelle efficiënte en degelijke afwerking, duidelijk technisch advies, geen overtollige eeuwig durende werken, perfect onderhoud en eerlijke prijzen.
Aan alle VME's : als u de werkingskosten voor uw gebouw wil drukken, doe zoals wij: neem BMC. 

Mevr. Vercruyssen:
Heren mag ik jullie van harte bedanken voor het afgeleverde werk ! Als weduwe kan ik helaas geen beroep meer doen op mijn echtgenoot voor het onderhoud en de herstellingen aan onze woning. Met jullie als vakmannen blijft alles in orde en dit aan een correcte prijs.

Familie Boeykens:
Beste Patrick en Jordy, hier een bedankje van zeer tevreden klanten. Na een eerste afspraak met Patrick, die zeer vriendelijk is en heel correct in zijn afspraken besloten wij om ons appartement te laten vernieuwen. Op 2 weken was alles afgewerkt en werd alles netjes achtergelaten. Topprestatie van zeer ijverige werkers. Wij zijn alvast heel tevreden en zeggen het door.

Familie De Bock:
Via mijn broer ben ik aan jullie contactgegevens geraakt. Gezien ikzelf geen handige harry ben kwamen jullie als een geschenk uit de hemel. Na jullie bezoek is onze leiding niet meer verstopt en terug alles vrij, ook de stinkende geur is volledig verdwenen.

Dhr. Kurt:
Onze oprit lijkt wel als nieuw, dankjewel.

Dhr. Sander:
Helemaal dik in orde ! We gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Familie Franken:
Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de kwaliteit die jullie geleverd hebben omtrent de verfraaingswerken van mijn studio. Dankzij jullie hebben we nu onmiddellijk een huurder gevonden.

Jan en Els:
Meer dan een tevreden klant, zonder poespas of franjes maar duidelijke afspraak van prijs en uitvoering een voorbeeld voor vele!

Wij zijn dan ook over de kwantiteit en kwaliteit van het ganse team meer dan positief, zodat zelfs mijn buur die de "werken heeft gevolgd" direct besloten heeft om ook werken door jullie te laten uitvoeren, waarvan ze vandaag met de uitvoering zijn gestart.
Van service gesproken !

Schrijf een beoordeling

Contact

BMC-Services bvba
Polenlaan 1
9170| De Klinge
België
BTW BE 0472 627 748

Patrick: 0475/25.73.68
Jordy: 0496/33.33.23

© 2016 Alle rechten voorbehouden.